ВБО «Український фонд «Благополуччя дітей» оголошує конкурс на надання послуг графічного дизайну в рамках проєкту «Долаємо виклики COVID-19: просвітницькі програми у діджитал форматі», що реалізується в рамках проєкту «Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу.

В рамках проекту запланована трансформація просвітницьких програм Фонду в он-лайн формат, а саме «Програма 15» та «Навчіть дитину захищатися».

«Програма 15» - навчальний цикл для всієї родини (сесії для хлопців, дівчат, мам і тат окремо зі спільними зустрічами). Протягом 3 місяців діти та їхні батьки в супроводі досвідчених тренерів обговорюють важливі особистісні теми на 15 зустрічах. Вони дізнаються про ризики для здоров'я, безпечну та відповідальну сексуальну поведінку, шляхи передачі ВІЛ та інших інфекцій, які передаються статевим шляхом, та засоби профілактики.

Курс навчання дозволяє учасникам сформувати науково обґрунтовані знання, вміння та цінності, що допомагають відповідально ставитися до свого здоров'я, благополуччя та сформувати почуття особистої гідності, будувати безпечні міжособистісні й сексуальні взаємини, ухвалювати правильні рішення, а також усвідомлювати і захищати свої права протягом усього життя.

«Навчіть дитину захищатися» - інтерактивні заняття направлені на просвітницьку роботу з дітьми 14 - 18 років щодо попередження сексуального насильства та сексуальної експлуатації у площині формування навичок безпечної поведінки. Містить сценарії інтерактивних бесід, покликаних навчити дитину п'ятьох правил безпечної поведінки: (1) Тут мене не торкайся! (2) Твоє тіло належить тільки Тобі! (3) Добре зробиш, коли розкажеш про секрети, які Тебе турбують! (4) «НІ» означає «НІ»! (5) «Ні - біжи - розкажи!».

Інтерактивні заняття мають на меті ознайомлення дітей з основними правилами безпечної поведінки, які покликані допомогти дитині уникнути ситуацій, пов'язаних із ризиком сексуального насильства та сексуальної експлуатації.

Опис очікуваних послуг:

  • розробка дизайну презентаційних матеріалів відповідно до наданих текстових матеріалів (орієнтовно 35-40 презентацій, кількість слайдів від 5 до 15);
  • створення графічних ілюстрацій для 40-45 інтерактивних онлайн вправ на базі існуючих онлайн інструментів (ілюстрації ситуацій, персонажів – робота в онлайн інструментах Thinglink, Gelially, H5P та ін.);
  • створення графічних ілюстрацій  для 38 занять (титульних/вступних сторінок, які будуть використані у якості інтерактивного плакату);
  • створення 12-15 інтерактивних аркушів та плакатів на базі існуючих онлайн інструментів (Thinglink, Gelially, H5P або їх аналогів);
  • створення 2 «стікерпаків» у Viber та Telegram для «Програма -15» та «Навчіть дитину захищатися» (близько 15 стікерів в кожному стікерпаку).

Від графічного дизайнера очікується оперативність. Для виконання завдань керівником проекту та залученими експертами надаватимуться детальні технічні завдання, що міститимуть пояснення цілей, вказівки формату, текст, креативні пропозиції тощо.

Критерії відповідності кандидатів:

  • вища освіта у галузі IT, дизайну, образотворчого мистецтва, комунікацій, зв’язків із громадськістю чи суміжних областях;
  • щонайменше три роки професійного досвіду роботи у сфері графічного дизайну;
  • професійні навички роботи з графічними редакторами (Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign або їхні відповідників);
  • грамотність, уважність, здатність працювати оперативно;
  • досвід роботи з громадським сектором буде перевагою.

Звертаємо увагу, що у відборі можуть брати участь юридичні особи чи фізичні особи-підприємці, що мають відповідний досвід та необхідні ресурси для виконання замовлення.

Документи, які необхідно подати:

  • детальне резюме, яке чітко підтверджує, що кандидат задовольняє критерії відповідності;
  • реєстраційні документи (скановані копії оригіналів) – тільки для ФОП;
  • декілька прикладів попередніх робіт;
  • пропозицію на бланку/окремому аркуші з підписом та печаткою (за наявності), що міститиме оцінку вартості вищевказаних робіт та контактну інформацію.

Терміни та адреса подання заявок.

Заявки на участь у конкурсі мають бути надіслані на електронну пошту [email protected]   з приміткою «конкурс на надання послуг графічного дизайну» не пізніше 29 березня 2021 року.

Оплата за послуги проводиться лише безготівковим розрахунком.

Український фонд «Благополуччя дітей» наголошує, що наша організація не зобов’язана обрати надавачем послуг компанію, яка надасть найнижчу цінову пропозицію.

У разі виникнення запитань, будь ласка, звертайтесь до Хомутініної Тетяни, керівника проекту (електронна пошта: [email protected]).