news 17.08.18ВБО «Український фонд «Благополуччя дітей» розробив нові брошури «Змінюючи життя: ухвалюємо рішення» та «Змінюючи життя: розриваємо коло злості».

Висвітлені в публікаціях теми дуже актуальні сьогодні для кожної людини, адже рішення ми приймаємо кожен день і важливо аби ці рішення були виваженими та позитивно впливали на подальше життя. Не менш значущими є поміркованість, вміння управляти емоціями та справлятися з власною агресією та злістю.

В цих виданнях Ви зможете знайти корисні поради, що стануть в пригоді та допоможуть Вам на Вашому шляху до самовдосконалення.

Видання буде корисним всім батькам, підліткам, спеціалістам, які працюють з ними, а також для всіх, кого цікавлять вищезазначені питання.

Публікації видані в рамках проекту «Благодійна допомога ВПО та найбільш вразливим родинам, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні», який реалізується ВБО «Український фонд «Благополуччя дітей» за підтримки Міністерства іноземних справ Німеччини та Diakonie Katastrophenhilfe, у якості допоміжних інформаційних матеріалів для проведення групових дискусій на співзвучні теми.