Свята на поріг  – а ми вже наготували пера, щоб їх зустрічати. Як завжди, хочеться чогось казкового. Того, що трапляється тільки під ялинкою! А в цих випадках наш безвідмовний рецепт: хочеш дива – стань дивом!

Хочете подякувати за добрі справи у 2021 році дорогим людям? Оновлена Канцелярія чарівних слів допоможе вам зробити цю чарівну роботу!

Янгол готовий писати разом з вами і старим, і новим знайомим. І не забувайте про дорослих, які також чекають на добрі звістки. Подякуйте їм за добрий вчинок, теплі слова, лагідну усмішку, за те, що вони є у вашому житті!

А щойно ви поглянете на свіжі дизайни листів, то не зможете втриматися – так і хочеться надіслати їх комусь у ошатному конверті.

Наша витівка для тих, хто не звик робити добрі справи по одній.  «Один лист – два дива», кажемо ми. Адже дописувачки та дописувачі роблять чарівний подарунок близьким і водночас підтримують роботу нашого Фонду. У 2022 році, як і в попередні роки, зібрані гроші будуть витрачені на навчання підлітків та їхніх родин у «Програмі 15».

Робота Канцелярії – це сезонна фандрейзингова кампанія, яку Український фонд «Благополуччя дітей» проводить з 2018 року.

Ну як, захотіли надіслати листа від Янгола? Тоді вам сюди: https://angel.childfund.org.ua

Якщо у вас залишилися запитання, Канцелярія чарівних слів радо відповість на них: [email protected].

Створіть диво – надішліть листа від Янгола!