letter angel2

А ми не квапимося – ми дуже любимо різдвяну пору і насолоджуємося цим часом. Зараз хочеться чогось казкового, чарівного. Того, що трапляється тільки під ялинкою! А хочеш дива – то стань дивом для інших!

Якщо ви вже користувалися послугами Канцелярії минулого року, то маємо новини для вас. Цього року Янгол наготував нові листи для старих знайомих, листівки для колег та друзів, які можна відправити за кілька хвилин, спростив форму для заповнення (тепер ви маєте вибір і можете надіслати листа навіть тому, кого знаєте не дуже добре). І головне – ми змінили спосіб доставки листів, тепер вони надходитимуть швидше і прямо додому. То лист чи листівка цього року? https://angel.childfund.org.ua

Наша витівка для тих, хто готовий зробити одразу дві чарівні справи. Хочете? Тоді рушаймо на пошуки янголів. Шукати будемо не на небі, а зовсім поруч. Адже янгол не той, у кого крила, а той, у кого відкрите серце.

Наші діти народжуються з великими відкритими серцями. Вони сповнені безумовної любові до нас і до світу і хочуть бути добрими, чуйними, най-найкращими. А щоб вони ніколи не «виросли» зі свого великого серця, їм потрібна допомога люблячих дорослих… і зовсім трошки добрих чарів. Власне, як і дорослим. Адже на диво чекають всі!

Тому нам на допомогу прилетів Різдвяний Янгол, щоб надіслати звістки донечкам, синочкам, онукам, племінникам, хрещеникам, рідним, коханим, колегам та знайомим. Подякуйте їм за добрий вчинок, теплі слова, лагідну посмішку, за те, що вони є у вашому житті! Нехай знають, що добро завжди робить світ кращим.

 

Цей лист робить не одну добру справу, а щонайменше дві. Адже ваш благодійний внесок дозволяє нашому фонду розширити свою діяльність заради дитячої безпеки та благополуччя: провести більше безкоштовних тренінгів, записати відеоуроки, видати нові книги та розробити цікаві ігри.

letter angel

Завдяки вашій готовності творити дива у 2019 році ми зібрали майже 8,5 тис. грн. А 121 людина з великим серцем отримала чарівну подяку та підтвердження, що добрі справи завжди помітні. Ми вдосконалили і форми заповнення листів, і спосіб доставки, тому цього року всі зможуть створити своє диво!

«Під час конструювання листа раділи не менше ніж той хто його отримав. Ви робите чудову справу! Натхнення ВАМ! Хочеться news 16.01.19щоб про ВАС знало більше людей!»

«Мені дуже сподобалась ця акція: досить недорого і цікаво. Таким чином дуже легко робити добрі справи. Дякую!»

«Дякую, дитині дуже сподобався лист, прочитавши його сказав: "О_о треба бути обережнішим у своїх вчинках, за мною стежать"»

«Дуже вам вдячна! Це чудовий проект. Він подарував відчуття справжнього чуда моїй дитині та ще й дав змогу долучитися до доброї справи»

«У наступному році треба обов'язково продовжити!»

«Дякую Вам від себе і сина, який після листа став набагато уважнішим і турботливішим до всіх»

«Щиро дякую і чекатиму відкриття Канцелярії Різдвяного Янгола знову. Мої діти з величезною радістю отримали листи від Різдвяного Янгола, а я багато світлого і теплого задоволення, поки їх замовляла і створювала!»

Ну як, захотіли надіслати листа від Янгола? Тоді вам сюди: https://angel.childfund.org.ua

Якщо у вас залишилися запитання, Канцелярія Різдвяного Янгола радо відповість на них: [email protected].

Створіть диво – надішліть листа від Янгола!