Український фонд «Благополуччя дітей» 9-10 грудня 2010 року у м. Києві проводить семінар «Ефективні методи опитування дітей, які потерпіли від насильства».

Семінар відбудеться за участю пана А.Маханько, директора міжнародної громадської організації «Понимание» (Білорусь) та пані Л.Мун, державного медичного експерта-психолога Державної служби медичних судових експертиз Республіки Білорусь.

Метою даного заходу є обмін досвідом між спеціалістами, які працюють у сфері попередження зловживань щодо дітей. На зустрічі буде представлений досвід роботи Дружньої кімнати МГО «Понимание», модель опитування дітей Національного інституту дитячого здоров‘я та розвитку (США), фільм «Опитування дітей: як отримати більше інформації з меншими зусиллями».

За детальнішою інформацією щодо семінару, будь ласка, звертайтесь до асистента проекту Тетяни Хомутініної за тел. (044) 537-20-16 або електронною поштою [email protected].

Захід проводиться в рамках проекту «Дитинство без насильства – покращення системи захисту дітей у Східній Європі», що здійснюється Українським фондом «Благополуччя дітей» у партнерстві з Nobody’s Children Foundation (Польща) за фінансової підтримки OAK Foundation (Швейцарія).