Проект реалізується за фінансової підтримки Канадського міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку.

Строк реалізації проекту: жовтень 2015 - червень 2016 р.

Партнери проекту: Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ), Міністерство освіти і науки України.

Мета: сприяння забезпеченню постійної підготовки педагогічних працівників на базі інститутів післядипломної педагогічної освіти до проведення заходів з дітьми з питань безпечної міграції, профілактики торгівлі людьми.

Завдання проекту:

  • Підготовка фахівців у цільових областях проекту до впровадження програми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» з попередження торгівлі людьми серед дітей віком 13 - 18 років та їх батьків.
  •  Інформаційно-методична підтримка фахівців навчальних закладів та установ освіти, залучених до проекту, з питань безпечної міграції та протидії торгівлі людьми.

Види діяльності:

  • проведення навчальних тренінгів для методистів цільових інститутів післядипломної педагогічної освіти та навчально-методичних центрів цільових областей;
  • проведення заходу з метою обміном досвідом підготовки педагогічних працівників до проведення просвітницьких та виховних заходів з дітьми та батьками з питань безпечної міграції та протидії торгівлі людьми;
  • забезпечення інформаційно-методичними матеріалами з питань безпечної міграції та протидії торгівлі людьми;
  • консультаційна підтримка навчених фахівців з питань впровадження програми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» з попередження торгівлі людьми серед дітей віком 13 - 18 років та їх батьків.

Контактна особа: Юлія Малієнко, керівник проекту