27 жовтня у Будинку вчителя відбулася колегія Головного управління освіти і науки м. Києва на тему «Стан роботи органів управління освітою, навчальних закладів про додержання педагогічними працівниками вимог законодавства щодо забезпечення захисту дітей від будь-яких форм фізичного або психічного насильства».

До участі у роботі колегії були запрошені представники заступники начальників районних управлінь освіти з питань виховної роботи, завідувачі районних науково-методичних центрів, методисти районних управлінь освіти з питань соціально-психологічної служби, представники центру практичної психології ІППО Університету імені Бориса Грінченка, управління юстиції, служби у справах дітей м. Києва, кримінальної міліції у справах дітей ГУ МВС України у м. Києві, Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Представники Українського фонду «Благополуччя дітей» Звєрєва І.Д., доктор пед. наук, професор, та Цюман Т.П., кандидат пед. наук, презентували перед учасниками колегії напрацювання Фонду у напрямку протидії насильству над дітьми.